Om Klaufi


Klaufi blev startet i februar 1975 efter et møde afholdt i Dyrehaven. Klaufi betyder klodrian og udtales Kløyvi. I oktober 1975 udkom første nummer af vores klubblad "Flugskeid" og i marts 1976 afholdt vi det første stævne med et startgebyr på 4 kr.

De første mange år brugte vi Duehusets parkeringsplads (på Dyrehavegård) som ridebane. Først i 1980 fik vi vores store ridebaneanlæg på Dyrehavegårds jorder ud til Hjortekærsvej. Mange af Klaufi's aktiviteter tager udgangspunkt i vores ovalbane. Her gør vi os dygtigere gennem undervisning med en række forskellige undervisere.

Vi træner vores islandske heste på banen, græsser dem på arealerne omkring banen og hygger os med en god snak med hinanden på bænkene ved banen. Vi nyder nærheden til Dyrehaven - og føler os priviligeret over at kunne ride i den smukke skov, der tilbyder meget varieret

Kontakt os!


Har du nogle spørgsmål til et af vores arrangementer? Har du lyst til at være en del af vores klub? Eller vil du blot gerne hører mere? Kontakt os altid - ingen spørgsmål er for små.

26 80 21 03